BRUHNS

Få et indblik i butikkens historie og mål for fremtiden. Hvorfor startede vi, og hvor er vi på vej hen?

5 år med de lækreste produkter og personlig, nærværende rådgivning

BRUHNS v. Gitte Bruhn har efterhånden eksisteret i over 5 år – og selvom vi dermed har rundet et solidt jubilæum, har ambitionen ikke ændret sig:

Vi vil levere kvalitetsprodukter til skønne og dejlige kvinder, der sætter pris på nærværende rådgivning og god stemning.

Fordi vi altid har haft service og den personlige betjening i fokus, har vi i dag mange stamkunder, der køber alt deres tøj hos os. Vi er glade for, at vores kunder har så stor tiltro til os, at de lytter til vores råd – og vi lytter bestemt også til dem!

Vi kan præsentere et bredt sortiment der målretter sig kvinder i alderen 25-95 år.

Når vi flere gange om året tager på messe for at blive opdateret på nyeste mode og trends i branchen, har vi derfor jeres ord med i baghovedet. Hvilke produkter har I været gladest for? Har I savnet noget? Har I brug for noget ekstra?

Vores snakke med jer har også ført til nye koncepter i butikken. Vi afholder 4 modeshows om året, 2 om foråret og 2 om efteråret, hvor du kan se alt det nyeste og lækreste, vi har på lager.

Derudover har vi udviklet et helt nyt koncept: Kundeaftener. Her kan et firma med mindst 10 tilmeldinger booke sig ind og få det hele for sig selv.

I dag har vi 4 fastansatte, der brænder for at give dig en god oplevelse – og selvfølgelig sende dig afsted i noget lækkert tøj, der passer perfekt til netop dig.

Mød personalet bag BRUHNS

Gitte Bruhn:

Gitte Bruhn:

Indehaver af butikken Bruhns.

Jeg er uddannet indenfor tøjbranchen og har 30 års modeerfaring. Jeg er bosiddende i Gråsten. I butikken står jeg for alle indkøb til butikken sammen med pigerne. Min opgave er, at finde netop de brands som passer til vores dejlige kunder, da vi har et bredt udvalg og aldersgruppen som ligger fra 25-95 årige. Vigtigt for mig er at butikken altid står skarpt og ser indbydende ud. Personalet er den vigtigste del af butikken. Det er min opgave at vi alle trives og fungere sammen. Det er med til at give ro, ærlighed og dejlig stemning i butikken. I BRUHNS vil vi altid klæde dig til den bedste udgave af dig selv, så kig ind i BRUHNS og jeg vil med hånden på hjertet garantere dig den bedste oplevelse og ærlighed du kan få netop til din hverdag og fest.

Sabine Jensen:

Sabine Jensen:

Salgsassistent

Jeg er uddannet inden for tøjbranchen og har 36 års modeerfaring. Jeg har været ansat i butikken siden 1. juli 2018 og har tidligere haft job som butikschef i flere forskellige modebutikker. For mig er det vigtig, at butikken altid står skarpt, så nyhederne bliver vist på smukkeste vis. Jeg går meget op i at give kunderne en god oplevelse, når de handler hos Bruhns. Min spidskompetence er at vejlede kunderne og give dem nye idéer til sammensætning af forskellige styles.

Thea Rerup Sumborg:

Thea Rerup Sumborg:

Salgsassistent

Jeg startede i Bruhns d. 6. april 2020. Jeg har en administrativ baggrund og har mange års erfaring som indkøber inden for både helse, skønhed, beauty og økologiske fødevarer. Min største interesse har altid været inden for mode og trends. Jeg laver jævnligt opslag til Instagram og Facebook sammen med Sissel og Gitte, hvor vi flittigt uploader de nyeste varer, så du altid er fuldt opdateret på nyheder i butikken. Jeg elsker den personlige kontakt til kunderne – herunder at hjælpe med at finde det helt rigtige til lige netop dig.